سرهنگ مهدی قاسمی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به توزیع و عرضه ضدعفونی دست خارج از شبکه توزیع از طریق سوپرمارکت و فضای مجازی، موضوع به صورت ویژه توسط متخصصان پلیس فتا تحت بررسی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: طی رصد کارگروه پایش فضای مجازی پلیس فتا استان مشاهده شد، یک نوع محلول ضدعفونی دست به صورت بستهبندی در بطریهای بهظاهر دارای نشان سیب سلامت و علامت در صفحههای اینستاگرامی چند سوپرمارکت در حال تبلیغ و عرضه برای فروش قرارگرفته است.
قاسمی عنوان کرد: در ادامه تحقیقات کارشناسان پلیس فتا مشخص شد که این نوع محلول به صورت گسترده وارد بوشهر شده و در میان سوپرمارکتهای سطح شهر با توجه به حجم تقاضای بالای مردم در این وضعیت خاص، در حال فروش است.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر گفت: برای اطمینان از کیفیت محلول، یک بطری حاوی محلول ضدعفونی به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان ارسال شد.
وی اضافه کرد: در بررسی آزمایشگاهی محلول یادشده، مشخص شد که این محلول فاقد مشخصات بهداشتی بوده و بههیچعنوان در ضدعفونی دستها کارایی منطقی ندارد.
قاسمی ادامه داد: با هماهنگی قضائی و در چند عملیات همزمان، شماری از فروشگاههای عرضه این نوع کالا بازرسی، مقادیر زیادی از بطریهای حاوی محلول تقلبی کشف و جمعآوری شد.
وی گفت: در ادامه تحقیقات کارشناسان پلیس فتا مشخص شد که روند تولید و توزیع توسط سه نفر اعضای یک باند تبهکار دریکی از استانهای همجوار برای منافع کاذب مالی برنامهریزی و اجرایی شده است.
قاسمی اظهار داشت: مردم در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در فضای مجازی به سایت پلیس فتا مراجعه و موضوع در قسمت گزارشهای مردمی ثبت تا به صورت بر خط بررسی و تحت پیگیری قرار گیرد.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر خاطرنشان کرد: استقبال عمومی مردم از خرید و استفاده از محلول یادشده تقلبی بدون در نظر گرفتن محل عرضه که خارج از شبکه توزیع بوده است موردتوجه قرار نگرفته و این باعث تشویق و ایجاد زمینه برای اینگونه سودجویان در این برهه خاص زمانی شده است.
نظر شما